Skip to content

Patricia van Berkel wordt nieuwe conrector

Vanaf 1 augustus wordt Patricia van Berkel conrector van het Sondervick College. Patricia vormt samen met directeur Ivo van der Heijden en rector Edward de Gier de directie van het Sondervick College.  

Patricia is een bekende binnen de school. Op dit moment is zij manager onderwijs van de bovenbouw van het vwo. Patricia is 55 jaar oud en woont samen met haar gezin in Mariaheide. Ze heeft een ruime ervaring in het onderwijs. Ze begon als docent wiskunde en biologie en stuurde de afgelopen vier jaar de bovenbouw van het vwo van het Sondervick College aan. Onlangs rondde zij een leiderschapsontwikkeltraject binnen OMO af. 

Patricia is enthousiast over haar nieuwe rol en kijkt ernaar uit om de school verder te ontwikkelen. Patricia: “Ik ben blij met deze kans om vanuit een andere rol een bijdrage te leveren aan het onderwijs op het Sondervick College. Ik kijk ernaar uit om samen het beste uit onze leerlingen en medewerkers te halen. Ik hoop dat ik met mijn kennis, ervaring en passie een positief verschil kan maken.” 

Wij wensen Patricia alvast veel succes en plezier in haar nieuwe functie. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email