Skip to content

Sportklas

Ben jij een fanatiek sporter?

Vind je het leuk om verschillende sporten en sportonderdelen uit te proberen?
Dan is de sportklas van het Sondervick College echt helemaal iets voor jou!!

Wat is de sportklas?
In de sportklas sport je samen met leerlingen uit andere klassen van het Sondervick College. Het programma van de sportklas bestaat uit verschillende activiteiten op school zoals zaalvoetbal, basketbal, badminton en fitness. In het programma hebben we ook ruimte voor activiteiten buiten school bijvoorbeeld ijshockey, snorkelen of mountainbiken. Ook komen tijdens de activiteiten andere aspecten aan bod. Hoe organiseer je een toernooi? Wat moet je doen als scheidsrechter? Je ervaart het tijdens de sportklas!

Voor wie is de sportklas?
De sportklas is een klas voor leerlingen uit het 1e leerjaar ongeacht het niveau. Je hoeft geen uitblinker te zijn op het gebied van sport, maar het is wel belangrijk dat je er helemaal voor gaat.

Wanneer is de sportklas?
De sportklas is iedere week (m.u.v. vakanties en vrije dagen) en wordt zoveel mogelijk aansluitend aan je lesrooster gepland. De sportklas start na de herfstvakantie en eindigt na de meivakantie. Dit schooljaar is de sportklas op woensdagmiddag.

Wat kost de sportklas?
De kosten voor deelname aan de sportklas bedragen € 150,- per schooljaar. Daaruit worden alle extra lesuren en alle activiteiten vanuit de sportklas betaald.

Ik heb nog vragen, waar kan ik terecht?
Als je nog vragen hebt en/of graag meer informatie over de sportklas wilt, dan kun je contact opnemen met de sportklasorganisatie meneer Van den Boomen en meneer Zijderveld via mail: sportklas@sondervick.nl