Skip to content

Laptoponderwijs

Digitalisering van het onderwijs: Waarom?

Alle klassen maken gebruik van een laptop tijdens de lessen. Het Sondervick College gelooft in een goede voorbereiding op de toekomst van de leerling door een juiste balans in digitaal onderwijs en onderwijs uit leerboeken. De laptop is dan ook geen doel op zich, maar een middel om het onderwijs aantrekkelijker en nog beter te maken. Lees meer

Om u zo goed en zorgvuldig mogelijk te informeren kunt u via onderstaande button korte video’s van The Rent Company bekijken.
Deze korte video’s bevatten:

(Let op! Dit is als voorbeeld uitgelegd voor één type laptop die u op de bestelflyer ziet, de prijzen van de overige modellen wijken dus af van de video!)

Wat kost het en wie betaalt?

De kosten voor de aanschaf van de laptop komen voor rekening van de ouders. Daarvoor werken we samen met een leverancier (The Rent Company) die tegen een zeer gunstige prijs de laptop met garantie en service kan leveren. We begrijpen dat de aanschaf van een laptop een dure aangelegenheid is en doen ons best dit zo interessant mogelijk te maken.
Informatie- en bestelflyer

Informatie over ‘The Rent Company’

Laptopdokter

Op onze school hebben we een ‘laptopdokter’. Leerlingen met een laptopprobleem kunnen bij hem terecht in D.2.46.

Eigen laptop?

Hebben je ouders of jijzelf onlangs een laptop aangeschaft, dan mag je deze ook gebruiken. De laptop moet wel voldoen aan een aantal criteria. Zie daarvoor de veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord? Mail je vraag dan naar info@sondervick.nl.