Skip to content

Open School

Tijdens de Open School op vrijdag 24 november ben jij onze VIP-gast! Onze leerlingen en docenten staan voor jou klaar om te laten zien hoe het hier op school is. Loop door de school en proef de sfeer!

Start je bezoek in gebouw D
Aanmelden voor de Open School is niet nodig. We ontvangen je graag tussen 16.30 uur tot 20.30 uur in gebouw D. Dat is het brugklasgebouw waar alle eerstejaars leerlingen les krijgen. Vergeet niet aan de voorzijde van het gebouw je VIP-card op te halen. Met deze kaart heb jij exclusief toegang tot leuke activiteiten. Breng ook zeker even een bezoek buiten aan het sfeerplein tussen gebouw D en E.

Maak kennis met de vakken en docenten
Benieuwd welke vakken je bij ons op school hebt? En hoe de docenten eruit zien? Ze maken graag kennis met jou tijdens de Open School! Wil je meer weten over onze praktijkpleinen? Over tweetalig onderwijs op havo en vwo? Het gymnasium? Internationaal onderwijs? Dat kan!
Vast even in de schoolbanken gaan zitten? Ook dat kan tijdens één van de doorlopende korte presentaties die we geven.

Sondervick Super Challenge
Ga op onderzoek uit en speel de Sondervick Super Challenge. Beantwoord de vragen en maak kans op een bluetooth speaker.

Open Dag App
Goed voorbereid naar de Open School komen? Download de Open Dag App in de Appstore of Playstore. In de app vind je binnenkort de plattegronden van de school en alle andere belangrijke informatie. Tijdens de Open School vul je jouw antwoorden van de Sondervick Super Challenge in via de app.

Kun je niet wachten tot de Open School? Bekijk dan alvast onderstaande talkshow waarin leerlingen vertellen over onze school.

Kennismaken met de school? Er is nog veel meer te doen!

Open Dag App

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten voor leerlingen van groep 7 en 8? Download dan de Open Dag App in Google Playstore of Appstore en ontvang regelmatig berichten. Ga eerst naar de Open Dag App en kies daarna voor Sondervick College.