Skip to content

Minilesjes tweetalig onderwijs

TTO, let's give it a go!

Goede kennis van het Engels wordt steeds belangrijker. Steeds meer vervolgstudies worden in het Engels gegeven. Ook in het bedrijfsleven is Engels steeds vaker de voertaal. Tweetalig onderwijs geeft je een goede start. Met twee talen kun je de hele wereld aan. Maar het is niet alleen de Engelse taal die bij tweetalig onderwijs centraal staat. In de lessen is ook veel aandacht voor wereldburgerschap.

Op havo en vwo
Op het Sondervick College kun je tweetalig onderwijs volgen op havo en vwo. Je krijgt veel vakken zoals bijvoorbeeld biologie, geschiedenis en gym in het Engels. Je zult merken dat het al snel heel gewoon is om steeds Engels te praten.

Ervaar het zelf!
Denk je nu, hoe werkt dat in de praktijk? Zou ik dat echt kunnen? Zou ik dat wel leuk vinden? Tijdens de proefmiddag TTO kun je het zelf ervaren! Op woensdagmiddag 28 februari 2024 van 15.00 uur tot 16.30 uur boden we leerlingen van groep 7 en 8 de mogelijkheid om een aantal TTO-lesjes te volgen. Geschiedenis bijvoorbeeld, maar dan in het Engels. Zo krijgen ze een beetje een idee hoe dat gaat. De proefmiddag gemist? Volgend schooljaar organiseren we er weer een!

 

Informatieavond ouders
Heeft jouw kind interesse in tweetalig onderwijs? Dan nodigen we je van harte uit voor de informatieavond voor ouders op dinsdagavond 12 maart.  Je krijgt dan meer informatie en mag ook zelf weer even de schoolbanken in om te ervaren hoe een TTO-les opgebouwd is. De avond start om 19.00 uur.

Aanmelden kan via onderstaande button.

 

Zit je in groep 7 of 8? Er is nog veel meer te doen!