Skip to content

Open School

Tijdens de Open School op vrijdag 18 november ben jij onze VIP-gast! Onze leerlingen en docenten staan voor jou klaar om te laten zien hoe het hier op school is. Loop door de school en proef de sfeer!

Start je bezoek in gebouw D
Aanmelden voor de Open School is niet nodig. We ontvangen je graag tussen 16.30 uur en 20.30 uur in gebouw D. Dat is het brugklasgebouw waar alle eerstejaars leerlingen les krijgen. Vergeet niet bij binnenkomst je VIP-card op te halen. Met deze kaart heb jij exclusief toegang tot leuke activiteiten. Breng ook zeker even een bezoek buiten aan het sfeerplein tussen gebouw D en E. Scoor lekkere poffertjes en rooster marshmallows.

Maak kennis met de vakken en docenten
Benieuwd welke vakken je bij ons op school hebt? En hoe de docenten eruit zien? Ze maken graag kennis met jou tijdens de Open School! Wil je meer weten over onze praktijkpleinen? Over tweetalig onderwijs op havo en vwo? Het gymnasium? Of het schakeljaar op vmbo basis/kader? Dat kan!
Vast even in de schoolbanken gaan zitten? Ook dat kan tijdens één van de doorlopende korte presentaties die we geven.

Sondervick Super Challenge
Ga op onderzoek uit en speel de Sondervick Super Challenge. Beantwoord de vragen en maak kans op een bluetooth speaker.

Open Dag App
Goed voorbereid naar de Open School komen? Download de Open Dag App in de Appstore of Playstore. In de app vind je de plattegronden van de school en alle andere belangrijke informatie. Tijdens de Open School vul je jouw antwoorden van de Sondervick Super Challenge in via de app.

Kun je niet wachten? Bekijk dan vast onderstaande talkshows om van onze leerlingen te horen hoe zij het hier op school vinden.

Kennismaken met de school? Er is nog veel meer te doen!

Open Dag App

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten voor leerlingen van groep 7 en 8? Download dan de Open Dag App in Google Playstore of Appstore en ontvang regelmatig berichten. Ga eerst naar de Open Dag App en kies daarna voor Sondervick College.

In eerdere berichtgeving stond vrijdag 25 november vermeld. Vanwege de WK wedstrijd van het Nederlands elftal op 25 november om 17.00 uur hebben wij ervoor gekozen de Open School een week eerder te houden.