Skip to content

Laptop en office

Huren of kopen via The Rent Company

We hebben een samenwerking met The Rent Company.  Zij bieden laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee ben je verzekerd van een werkende laptop in de klas en heb je er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van een laptop van The Rent Company?

  • De laptops zijn door ons geselecteerd, zo heb je altijd het juiste device.
  • Bij reparatie ligt op school een leenlaptop klaar.
  • De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al geïnstalleerd op de laptop.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de laptop wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Alles over het bestellen
Het aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd lees je in de bestelflyer. Hoe je kunt bestellen wordt in deze flyer stap voor stap uitgelegd. Om je te helpen bij het maken van jouw keuze vind je extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company. Bestel uiterlijk 30 juli 2021 zodat je zeker bent van levering bij de start van het nieuwe schooljaar. Hiermee voorkom je ook administratiekosten van € 19,95. 

Extra informatie
Aanvullende informatie en uitleg vind je op een speciale informatiepagina. Hier is alles terug te vinden over The Rent Company en het Easy4u zekerheidspakket.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met The Rent Company via  085-003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kun je een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.