Skip to content

Laptop en office

Om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling van iedere leerling hebben we op het Sondervick College gekozen om met laptops in de klas te werken. 

Huren of kopen via The Rent Company

We hebben een samenwerking met The Rent Company.  Zij bieden laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee ben je verzekerd van een werkende laptop in de klas en heb je er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van een laptop van The Rent Company?

  • De laptops zijn door ons geselecteerd, zo heb je altijd het juiste device.
  • Bij reparatie ligt op school een leenlaptop klaar.
  • De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al geïnstalleerd op de laptop.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de laptop wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Alles over het bestellen
Het aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd lees je hier in een bestelflyer. Hoe je kunt bestellen wordt in de flyer stap voor stap uitgelegd. Om je te helpen bij het maken van jouw keuze vind je extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company. Bestel voor 31 juli, zodat je zeker bent van levering bij de start van het nieuwe schooljaar. Hiermee voorkom je ook administratiekosten van € 19,95. 

Extra informatie
Aanvullende informatie en uitleg vind je op een speciale informatiepagina. Hier is alles terug te vinden over The Rent Company en het Easy4u zekerheidspakket.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met The Rent Company via  085-003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kun je een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl/klantenservice.

 

Eigen laptop?

Hebben je ouders of jijzelf onlangs een laptop aangeschaft, dan mag je deze ook gebruiken. De laptop moet wel voldoen aan een aantal criteria. Zie daarvoor de veelgestelde vragen.
 

Laptopdokter

Problemen met je laptop? Dan kun je iedere schooldag van 8.15 uur tot 8.30 uur  en tijdens de pauzes terecht bij de ‘laptopdokter’. 

Office 365

Office 365 is de cloudomgeving van Microsoft. Office 365 wordt (gratis) beschikbaar gesteld voor alle leerlingen van het Sondervick College. Met Office 365 krijgt de leerling toegang tot e-mail, Overdrive, Skype en SharePoint. Ook is het mogelijk om gratis het office-pakket te installeren op vijf ‘devices’ naar keuze.

Voor de toegang tot Office 365 krijg je aan het begin van het schooljaar een persoonlijk Sondervick College-account. Dit Sondervick College-account is het leerlingnummer@sondervick.nl. Het verstrekte e-mailadres wordt gebruikt voor schoolse zaken. 

Wacht met instellen van je laptop. Dit doe je samen met je mentor op school.