Skip to content

Afwisselende activiteitenweek

De laatste dagen voor de meivakantie stonden ook dit schooljaar weer in het teken van diverse educatieve en sportieve activiteiten.

Koffers gepakt
Een aantal leerlingen pakten hun koffers in voor een buitenlandse reis. Er werd afgevlogen naar Rome waar het zonnetje lekker scheen. De sportievelingen reisden af naar Spanje voor een surfreis. Ook gingen er leerlingen naar Parijs, Edinburgh, Brighton en Londen. Deze laatste club had het geluk om koning Charles tegen het lijf te lopen! Acht leerlingen uit 3 havo/vwo reisden af naar Aken voor een uitwisseling met studenten van het Kaiser Karl Gymnasium.

Door heel Nederland
Touringcarbussen en auto’s reden de hele week af en aan met diverse eindbestemmingen zoals Toverland in Sevenum, Museum Beeld en Geluid in Hilversum, Beekse Bergen in Hilvarenbeek, museum De Bevrijdende Vleugels in Son en het Evoluon in Eindhoven.

In en rondom de school
Studenten van de Fontys organiseerden een sportdag, met als thema ‘Vegas Cash Hub. Het lasergamespel was zeer in trek! Fanatiek werden er spellen gespeeld zoals Jachtseizoen en  Levend Stratego. De geplande color run kon helaas vanwege het slechte weer niet doorgaan.

Stage 
Kwam je afgelopen week één van onze leerlingen tegen bij een bedrijf in de regio? Dat kan! Een aantal leerlingen ging namelijk op stage. Een mooie ervaring die kan helpen bij het maken van hun studiekeuze. 

Na deze activiteiten is het tijd om heerlijk te gaan genieten van de meivakantie!