Skip to content

Schoolgids

7.
4
7.
1

Schoolkosten

Schoolboeken

De school betaalt de kosten van de verplichte schoolboeken. De school heeft de levering van de boeken uitbesteed aan uitgeverij Iddink Group, postbus 14, 6710 BA Ede (www.iddink.nl). Ook al betaalt de school de rekening, dan nog geldt dat de ouders een huurovereenkomst aangaan met Iddink met alle bijbehorende verplichtingen. Ouders bestellen de boeken zelf bij Iddink. De bestelde boeken worden voor aanvang van het schooljaar naar het huisadres gestuurd.

Laptop

De kosten voor de aanschaf van de laptop komen voor rekening van de ouders. We hebben een samenwerking met The Rent Company. Zij bieden laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee ben je verzekerd van een werkende laptop in de klas en heb je er geen omkijken meer naar. Kan of wil een ouder geen laptop aanschaffen dan biedt de school een alternatief.

Cultuurkaart CJP

Alle leerlingen krijgen vanuit de ouderbijdrage een CJP pas. De school waardeert deze kaart op met een bepaald bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de culturele activiteiten die het schooljaar voor de leerling zijn gepland. Tijdens deze culturele activiteiten dient de leerling zijn CJP pas bij te hebben om toegang te krijgen. De culturele activiteiten die leerlingen ondernemen zijn wisselend per jaar en zijn ook afhankelijk van het aanbod bij de culturele instellingen. De kaart is niet alleen voor culturele activiteiten op school bestemd, maar is ook een kortingskaart voor allerlei culturele instellingen. Leerlingen krijgen bijvoorbeeld korting op kaartjes bij de Schalm, Pathé, van Abbe Museum en dergelijke. Voor meer informatie over de cultuurkaart kun je op de website van CJP kijken: www.cjp.nl/watis-cjp.
Bijgewerkt op: 17 juni 2024