Skip to content

Vrijwilligers gezocht

We bieden onze leerlingen een veilige omgeving waarin ze kunnen groeien. Pauzemomenten spelen een cruciale rol in hun dagelijkse leven en zijn ook heel belangrijk voor de ontwikkeling. We merken dat we tijdens de pauzes behoefte hebben aan extra aandacht en een veilig contact voor onze leerlingen. Daarom zoeken we vrijwilligers die toezicht houden in de pauze. Als toezichthouder zorgt u voor wat extra ogen en oren tijdens de pauzes en laat u zien dat er aandacht voor de veiligheid en het welzijn van de leerlingen is. Bent u, of kent u iemand, die deze rol op het lijf is geschreven en die het leuk vindt om op deze manier bij te dragen aan de ontwikkeling en opleiding van onze leerlingen? Lees dan snel verder.

Wat kunt u verwachten als vrijwilliger bij ons?

  • Flexibele uren die we in overleg met u vaststellen.
  • Een warme en gastvrije omgeving waarin u voelt dat u er toe doet.
  • De kans om deel uit te maken van een team met collega-vrijwilligers.
  • Een vrijwilligersvergoeding als blijk van waardering.
  • We bieden u training en begeleiding om u te helpen slagen in deze rol.

Andere vrijwilligerswerkzaamheden
Past de rol van toezichthouder tijdens de pauze niet bij u? Wij bieden u ook de mogelijkheid om andere vrijwilligerswerkzaamheden op te pakken, zoals technische ondersteuning, groenonderhoud en surveilleren bij examens en toetsen.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Marieke Bongenaar, HR-manager, via telefoonnummer 06-50438922 of e-mailadres mbongenaar@sondervick.nl.

Samen kunnen we het verschil maken voor onze leerlingen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email