Skip to content

Uitwisseling Mumbai

SONDERVICK-HIRANANDANI

EUmIND Exchange Mumbai

24 leerlingen met twee begeleiders van de Hiranandani Foundation School uit Mumbai (India) hebben een bezoek gebracht aan onze school. Ze verbleven bij onze tweede- en derdejaars leerlingen vwo.

Programma

Een mooi en afwisselend programma bracht kennismaking met elkaar en elkaars cultuur. Bezoeken aan ASML en de TUE, de molens van Kinderdijk, de kathedraal van Den Bosch, het Jeroen Bosch Activity Centre, de geitenboerderij in Oerle, het Klompenmuseum in Best en een politieke rondwandeling door Den Haag vormden naast lessen op school het educatieve karakter van de uitwisseling. De ontvangsten op school en op het gemeentehuis door burgemeester Delhez de officiële kant.

De party&co-vragenwedstrijd door Den Bosch, sport en spel op het strand van Scheveningen, de korfbalwedstrijden bij SDO, de gezellige avonden met BBQ, eten bij Route 66, bowlen en een feest bij ouders thuis zorgden voor de nodige ontspanning en verbroedering.

De culturele discussies omtrent het thema ‘Three Generations’ en stellingen over individuele- én wereldproblematiek maakten speciale indruk, evenals de culinaire avond-uitwisseling voor alle betrokkenen en de slotpresentaties.

Dank

Dank allen die aan deze topweek een bijdrage hebben geleverd, speciaal de collega’s die ook lessen hebben verzorgd.
In oktober of januari volgt het tegenbezoek!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email