Skip to content

‘The Encrypted Gentlemen’ weer naar het NK!

Het Sondervickteam ‘The Encrypted Gentlemen’ weer naar het NK First Tech Challenge!

League Meet

Op 7 december jl. speelden ze hun laatste League Meet (kwalificatiewedstrijd) in Veghel. Daar hebben zij tien wedstrijden gespeeld. Gedurende de dag moesten ze zoveel mogelijk punten vergaren om een NK-plaats veilig te stellen. Ze hebben gedreven en geconcentreerd hele goede wedstrijden gespeeld. Soms was het spannend en verloren ze bijna, de ene keer was er iets mis met de robot en de andere keer iets met het besturingsprogramma. Maar het pakte goed uit en met enige inspanning en de nodige stress staan ze nu op de 6e plaats van Nederland!

Bovendien hebben ze samen met team ‘Pink to the future’ ook nog eens de hoogste score van Nederland gehaald. Nu met veel enthousiasme naar Breda waar ze op 8 februari 2020 deelnemen aan het NK. En als ze daar winnen, misschien ook nog eens door naar Amerika……

First Tech Challenge

De First Tech Challenge (FTC) is een wereldwijde competitie waarin teams robots bouwen en programmeren om wedstrijden te spelen tegen andere teams. FTC is een wereldwijde competitie met meer dan 67000 teams! The Encrypted Gentlemen doen voor de derde keer mee. Vorig jaar zijn ze Nederlands kampioen geworden, hebben een prijs gewonnen voor het beste Engineering Notebook én zijn afgereisd naar Barcelona om mee te doen met de Spaanse competitie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email