Skip to content

Rooster deze week

Nog steeds kleurt het landschap wit. Weercode rood is ingetrokken en de wegen zijn op veel plekken weer goed begaanbaar. Daarom hebben we besloten dat de lessen vanaf morgen weer volgens het bekende rooster plaats gaan vinden.

Voor de leerlingen die les volgen op school: houd de weercode in de gaten
Indien vannacht de weercode omslaat naar oranje gaan we alsnog alle lessen online verzorgen. Check daarom morgen https://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarschuwingen/noord-brabant voordat je naar school vertrekt.

Carnavalsvrijdag
Door de omstandigheden kan het traditionele carnavalsbal voor leerjaar 1 en 2 niet doorgaan. We kunnen helaas niet samen hossen, maar we willen wel iets samen doen om het gemis op te vangen. Daarom organiseren we voor leerjaar 1 t/m 3 op vrijdag 11 februari een feestelijke online Sondervick Carnavals Quiz. Deze leerlingen volgen online lessen tot en met het derde lesuur. Daarna kunnen de leerlingen van 11.11 tot 13.11 uur deelnemen aan de quiz en zo op een veilige manier de voorjaarsvakantie inluiden. De bovenbouwleerlingen nodigen we van harte uit om hun lessen in carnavalsoutfit te volgen. Zo maken we er toch een klein feestje van.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email