Skip to content

Resultaten tevredenheidsonderzoek

Hoe tevreden zijn ouders en leerlingen over onze school? Wat gaat goed? Wat kunnen we verbeteren? Uw mening is erg waardevol voor ons. Daarom hielden we in maart het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek onder ouders en leerlingen. We informeren u graag over de resultaten van een aantal zaken.

Mentoren
Leerlingen en ouders zijn tevreden over de rol van de mentoren. Bij sommige opleidingen scoren we zelfs hoger dan de benchmark. Onze brugklassers zijn duidelijk enthousiast over hun docenten en mentoren. Zij vinden de uitleg van de schoolvakken en begeleiding in het leren goed. Ze worden gehoord en gezien en hun mening op school telt!

Communicatie
Ouders vinden dat de communicatie verbeterd is. Leerlingen vinden dat de informatievoorziening beter kan. Om dit te verbeteren gaan we volgend schooljaar graag in gesprek met een aantal leerlingen.

Talentontwikkeling
Vanuit de ouders krijgen we positieve feedback over de aansluiting van het aangeboden onderwijs op het niveau van de leerlingen. Een aantal ouders geeft aan dat de leerlingen meer uitdaging kunnen gebruiken en dat meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling wenselijk is. De wens van de leerlingen is om vaker op de actualiteit in te spelen tijdens lessen.

Telefonische bereikbaarheid
Ouders vinden dat de school telefonisch niet goed te bereiken is. We gaan kijken hoe we onze telefooncentrale anders in kunnen richten, zodat telefoontjes sneller beantwoord worden.

Benieuwd naar het volledige rapport? Dit kunt u nalezen op ScholenopdeKaart.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email