Skip to content

Overhandiging plastic doppen aan KNGF

Afgelopen week zijn de ingezamelde doppen aan een aangenaam verraste Marjan van Dam van het KNGF overhandigd en daarbij was ook de autismegeleidehond Moody weer van de partij. Deze actie gaat nog gewoon door en dan worden de doppen ingeleverd bij het speciale depot van KNGF in Tilburg.

Groot succes

Begin dit schooljaar zijn we gestart met de inzameling van kunststof doppen voor het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds). We zijn begonnen met drie verzamelbakken in de personeelskamers. In januari hebben we dit kunnen uitbreiden met nog eens drie bakken, met dank aan de collega’s en enkele leerlingen van Bouw, Wonen en Interieur.

Deze bakken staan in de aula’s van gebouw A, D en E. In diezelfde maand hebben de brugklassen en vierdejaars leerlingen van Zorg & Welzijn in combinatie met leerlingen van de PWA een gastles gehad van Marjan met Moody de autismegeleidehond.

Bij deze bedanken we iedereen die meegeholpen heeft om deze actie tot een succes te maken. Echt geweldig, samen maak je het verschil!

KNGF

Het KNGF geeft zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. Het KNGF is van geboorte tot het pensioen betrokken bij haar geleidehonden.

  • Blindengeleidehond
  • Assistentiehond
  • Autismegeleidehond
  • Buddyhond
  • Medische detectiehonden

Meer informatie over het KNGF

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email