Skip to content

Lessenmarathon voor KiKa

Na een paar jaar afwezigheid is het verschijnsel lessenmarathon weer terug op het Sondervick! Net voor Hemelvaart organiseren we voor de tiende(!) keer een 24-uurs lessenmarathon voor leerlingen. Ongeveer 115 leerlingen uit 3,4 en 5 vwo en 3 en 4 havo doen aan dit spektakel mee! Leerlingen die mee gaan doen zorgen ervoor dat ze zich laten sponsoren. Het sponsorgeld is volledig bestemd (voor 100% dus!) voor KiKa (en heel specifiek voor onderzoek naar neuroblastoom bij kinderen).

Les midden in de nacht
We starten op dinsdagmiddag 24 mei om 13.00 uur en gaan exact 24 uur door. Er is een lesrooster gemaakt waarbij leerlingen lessen krijgen van docenten van onze school én externe gastdocenten. Daarbij moet je denken aan allerlei soorten lessen: sportieve, creatieve, informatieve, ontspannende en alternatieve lessen. Even een kleine greep uit het lesrooster: Spaans voor beginners, een workout in de hele vroege ochtend, een spellenparcours, een professionele reanimatiecursus, een kookworkshop, een quiz midden in de nacht en een uniek liveconcert van onze schoolband.

Sponsoring
Natuurlijk hopen we met deze marathon leerlingen een geweldige ervaring mee te geven, maar zeker zo belangrijk is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel: KiKa! Wilt u dit goede doel ook sponsoren óf kunt u ons helpen bij het leveren van eten/drinken voor de marathondeelnemers? Neem dan even contact op met Rob Kesselring via rkesselring@sondervick.nl

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email