Klankbordgroepen

Steeds beter worden. Dat is waar we naar streven op het Sondervick College.
Met elkaar, voor elkaar, door elkaar. We vinden het belangrijk om ook van ouders te horen wat goed gaat en wat we nog kunnen verbeteren. Daarom zijn klankbordgroepen in het leven geroepen.  Dit zijn periodieke bijeenkomsten van ouders van leerlingen uit een bepaald leerjaar, die in gesprek gaan met de voor dat leerjaar verantwoordelijke manager onderwijs. Tijdens die bijeenkomsten wordt gesproken over allerlei zaken die op school spelen. Dit kunnen zaken zijn die goed gaan, maar dit kunnen ook zaken zijn die minder goed gaan in de ogen van ouders of de school.

Vooral van zaken die in de ogen van ouders minder goed geregeld zijn, is het belangrijk dat die op de juiste plek worden besproken. Niet op bijvoorbeeld het voetbal- of hockeyveld, maar op school met een verantwoordelijke persoon vanuit school. Dat is de enige manier, waarop er mogelijk iets gedaan kan worden aan deze zaken.

Dit schooljaar wordt op drie avonden een klankbordgroepbijeenkomst georganiseerd: 

  • woensdag 10 november
  • donderdag 17 februari
  • maandag 30 mei
  • Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur.

Wilt u meepraten?
U kunt zich tot 20 oktober per mail aanmelden bij Ellen Keeris, ekeeris@sondervick.nl. Graag vernemen wij uw naam en de naam van uw kind en de klas waarin hij/zij zit. Het aantal klankbordgroepen is afhankelijk van het aantal ouders dat zich aanmeldt. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email