Skip to content

Kerstdiner op Sondervick College

Amber en Kyra verwelkomen de gasten

Iedere dinsdag komen er zo’n 20 vaste gasten in ons restaurant genieten van een driegangen menu. Een groep vierdejaars leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn bereidt het eten in onze grootkeuken. Een andere groep leerlingen is verantwoordelijk voor het opdekken en bedienen in het restaurant. Zo vlak voor Kerstmis was het natuurlijk tijd voor een kerstdiner!

Viscocktail, zalm met pesto en advocaatcreme. Dat stond er op het menu! Amber en Kyra waren de gastvrouwen deze dag. Ze dekten de tafels, en speciaal voor Kerstmis kwam daar extra feestelijke versiering bij. Ze heetten de bezoekers welkom aan de deur en serveerden het eten uit. Ze kennen de meeste gasten, omdat deze wekelijks aanschuiven.

Louis Rademakers vaste gast aan tafel

Louis Rademakers is één van de gasten en komt al sinds 1986 eten in het restaurantje van het Sondervick College! Eerst op de Sterrenlaan en later op de Kempen Campus.

Hij was zelf docent en heeft zelfs nog les gegeven op de Sterrenlaan. Het vindt het fijn om wekelijks aan te schuiven. Het eten is heerlijk en divers, van boerenkool tot lekkere vleesgerechten. “Eigenlijk eet je altijd net iets teveel” bekent hij. “Omdat je samen aan de tafel zit. Ook het sociale aspect is erg belangrijk, je blijft op de hoogte van elkaars wel en wee.” Op de vraag waarom hij komt geeft hij met een brede glimlach toe: “Het is fijn dat mijn vrouw een dagje niet in de keuken hoeft te staan.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email