Skip to content

Informatieavonden

Jij hebt als ouder waarschijnlijk weer net andere vragen dan je zoon of dochter. En die vragen stonden tijdens de informatieavond centraal. 

Ook na deze informatieavond is het mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met een van onze docenten of leden van het zorgteam. Vul hiervoor het contactformulier in.

Extra ondersteuning of begeleiding

Het Sondervick College wil alle leerlingen een bij hen passende opleiding bieden in een veilige omgeving. Voor de meeste leerlingen is ondersteuning op klasniveau van de mentoren, vakdocenten en decanen voldoende.  Soms heeft een leerling extra ondersteuning of begeleiding nodig.

Voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, wordt in overleg met de ondersteuningscoördinator bekeken wat nodig is. In deze video vertellen onze ondersteuningscoördinatoren hoe zij te werk gaan.

Persoonlijk contact

Heb je een vraag aan één van onze docenten of ondersteuningscoördinator waarover je liever persoonlijk in gesprek gaat? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

Naar het contactformulier

Virtuele rondleiding

Onze leerlingen nemen je in een 360 graden rondleiding mee door de school. Maak kennis met onze docenten, leerlingen en schoolgebouwen.

Naar de rondleiding

Het kan zijn dat in verband met corona bepaalde activiteiten verplaatst of aangepast worden.
Houd deze website in de gaten voor actuele informatie.​