Skip to content

Diploma-uitreikingen met een gouden randje

Je diploma-uitreiking, dat is een onvergetelijk moment. De geslaagden van het Sondervick College waren even bang dat de coronacrisis ook een streep zou trekken door hun laatste en mooiste middelbare schoolmoment. Maar onze docenten haalden alles uit de kast om er een onvergetelijk moment van te maken. Zo werd de diploma-uitreiking een mix van het jaarlijkse galafeest en een diploma-uitreiking per mentorklas.

15 kleine feestjes
Dit betekende dus niet één, niet twee, niet drie of vier. Nee! Dit jaar vijftien diploma-uitreikingen verdeeld over 4 dagen. De rode loper werd uitgerold. Leerlingen waren feestelijk gekleed en werden door docenten en onderwijs ondersteunend personeel in een erehaag (op 1,5 meter afstand) met luid applaus verwelkomd. Natuurlijk stond de champagne klaar. Dit jaar geen aula vol met rijen stoelen. Maar per leerling drie gereserveerde plaatsen en een tafel vol lekkernijen. Dit alles in een aula die aangekleed was alsof er ieder moment een galabal zou starten.

TV-kok en DJ
Tijdens een bijeenkomst van een uur werden alle leerlingen even in het zonnetje gezet door hun mentor. Na het tekenen van het felbegeerde diploma verrasten de docenten hun leerlingen met een felicitatievideo. En niet alleen docenten, ook bekende Veldhovenaren als burgemeester Delhez, tv-kok Hugo Kennis en DJ B-front namen speciaal voor de leerlingen een videoboodschap op.

In stijl mét mondkapje
Fabiënne Helmons uit 6vwo deed mee aan onze fotowedstrijd en won! Zij werd voor haar diploma-uitreiking opgehaald door een Amerikaanse schoolbus. Haar 5 vriendinnen mochten ook mee. En wat zagen ze er mooi uit! Gekleed in schitterende galakleding mét bijpassend mondkapje, want dat is nou eenmaal verplicht in een bus, arriveerden zij op school.

Goud waard
Sandra Vermelis, moeder van een van onze geslaagde leerlingen vertelt: “Ondanks deze onzekere tijd hebben we nu een supergave herinnering aan een mooie speciale dag.”. De cupcakes die op tafel stonden hadden het thema ‘a touch of gold’. We zijn blij te horen dat we onze leerlingen een herinnering met een gouden randje hebben kunnen bezorgen. Via deze weg willen wij nogmaals alle geslaagden feliciteren en ze veel geluk wensen voor de toekomst.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email