Skip to content

Afwisselende activiteitenweek

De laatste dagen voor de meivakantie stonden weer in het teken van diverse educatieve en sportieve activiteiten.

Busje komt zo
Touringcarbussen reden af en aan met diverse eindbestemmingen zoals Sevenum, Leiden, Kaatsheuvel, Vught, Maastricht en Hilvarenbeek. Onze tweede en derdejaars TTO-leerlingen reisden zelfs af naar het Engelse Brighton.

Van crazy 88 tot cultureel museumbezoek
Ook in Veldhoven en omgeving waren diverse activiteiten. In Veldhoven werd een Escape cityspel gespeeld en in Eindhoven gingen diverse leerjaren aan de slag met een Crazy 88 speurtocht. Er werden de afgelopen dagen heel wat strikes en spares gegooid op de bowlingbaan. En uiteraard werden er ook diverse musea bezocht. O.a. het van Abbemuseum en het Philips museum stonden op het programma.

In en rondom de school
Op de sportvelden bij school was het de hele week druk. Studenten van de Fontys organiseerden een sportdag, er werd paintball gespeeld en er was zelfs een heuse color run. Er was ook ruimte voor gastsprekers. Zo kwam de politie op bezoek bij mavo leerjaar 2 tijdens de themadag ’Ondermijning’. De leerlingen van havo leerjaar 3 speelden het spel Jachtseizoen: drie van hun docenten waren ontsnapt en moesten opgespoord worden. Wat denk jij? Zouden deze docenten weer door de leerlingen terug naar school zijn gebracht?

Stage en eindexamenvoorbereiding
Kwam je afgelopen week één van onze leerlingen tegen bij een bedrijf in de regio? Dat kan! De leerlingen van havo 4 en vmbo b/k 2 en 3 gingen namelijk op stage. Een mooie ervaring die kan helpen bij het maken van een studiekeuze. Voor veel eindexamenleerlingen bestond de activiteitenweek uit het volgen van examentrainingen. Misschien wat minder fun, maar wel heel waardevol!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email